​Besøg mig på

facebook

Glatførebekæmpelse i høj kvalitet

Når det kommer til glatførebekæmpelse, er vi hos Luegaard Maskinstation specialister. Vi tilbyder effektiv snerydning og saltning i Storkøbenhavn og Nordsjælland til både virksomheder og private, der ikke selv har tid eller lyst til at skovle sne, når vinteren er over os.

Vi er en erfaren virksomhed, der tilbyder professionel glatførebekæmpelse til både boligforeninger og grundejerforeninger, så de selv kan bruge tiden på noget andet. Vi er grundige og effektive - og vi har de rette maskiner til jobbet. Vi anvender både traktorer og saltvogne, og vi kan rydde sne i en bredde fra 1,2 meter til hele 5 meter.

Effektiv glatførebekæmpelse med døgnservice

Står du og mangler en kompetent fagmand til effektiv glatførebekæmpelse, er vi der altid, når du har brug for os. Derfor tilbyder vi døgnservice, så du kan komme i kontakt med os når som helst. Der er ingen opgave, der er for stor eller lille, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Vi indgår gerne faste aftaler, så du ikke skal bekymre dig om nyfalden sne eller glatte indkørsler og fortove. Du ringer til os, når du har brug for glatførebekæmpelse - så kommer vi så hurtigt, vi kan. Vi indgår gerne en skræddersyet aftale med dig som privat boligejer og som virksomhed.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Gider du ikke selv at beskæftige dig med glatførebekæmpelse? I Danmark er vores klima nu engang sådan, at der ofte er glat om vinteren. Der ligger ofte mange timers arbejde i at rydde sne og salte, hvilket for mange er et irritationsmoment. Få os til at gøre det for dig til en skarp pris, så du ikke skal røre en finger.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 20 33 05 48 eller skriv til os på luegaard@outlook.dk.​

​Firmainformation

​Luegaard Maskinstation

CVR: 13033099 

Adresseinformation

Græse Bygade 26
3600 Frederikssund

Kontaktinformation