​Besøg mig på

facebook

Saltning af fortove og indkørsler

Har du brug for saltning af fortove og indkørsler i Storkøbenhavn eller Nordsjælland, er vi hos Luegaard Maskinstation erfarne sneryddere og saltere. Vi har alle de rigtige maskiner til jobbet, og servicerer såvel private som virksomheder med saltning i høj kvalitet. Vi har både traktorer og saltvogne, som er klar til at rykke ud, når du har brug for os.

Det kan være farligt for både dig selv, dine ansatte og sågar andre civile, der passerer dit fortov, hvis der er glat og ikke er saltet. Det er dit ansvar at få det gjort, således at du ikke kan klandres for et uheld. Vi udfører saltning grundigt og effektivt, så du ikke skal bekymre dig om det.

Fast aftale om saltning om vinteren

Når vinteren rammer os, er der ofte glatte veje, indkørsler og fortove. Det kan være svært at finde tiden til saltning, hvis ikke man har de rette redskaber og maskiner. Derfor tilbyder vi at gøre det for dig - uanset om du er privat boligejer med en lille indkørsel, eller om du har en stor virksomhed. 

Vi udfører saltning for både boligforeninger og grundejerforeninger, som hellere vil bruge tiden på noget andet - så gør vi det, vi er bedst til. Vi sørger for, at der bliver saltet, således at der ikke er glat eller fare for at falde. Skal vi hjælpe dig, kan du få en fast aftale om saltning. Vi kommer, når du har brug for det, og vi har døgnservice, så du altid kan få fat i os.

Kontakt os i dag for et tilbud

Er du interesseret i et godt tilbud på saltning hos dig, giver vi gerne et uforpligtende tilbud på opgaven. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Ring på telefon 20 33 05 48 eller skriv til os på luegaard@outlook.dk, så skal vi nok sørge for, at du ikke skal bekymre dig om glatte indkørsler og fortove igen.​

​Firmainformation

​Luegaard Maskinstation

CVR: 13033099 

Adresseinformation

Græse Bygade 26
3600 Frederikssund

Kontaktinformation