​Besøg mig på

facebook

Snerydning for private og erhverv

Hos Luegaard Maskinstation tilbyder vi effektiv snerydning for private og erhverv i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi udfører opgaven professionelt med både traktorer og biler (3500 kg saltvogne), og har mange års erfaring med at rydde både store og små snemængder.

Har du brug for nogen til at hjælpe dig med grundig snerydning, når sneen lægger sig i din indkørsel eller på fortovet foran din virksomhed, er vi klar til at løfte opgaven for dig. Vi har sneryddere, der kan nå fra 1,2 meter og helt op til 5 meter i ryddebredde. Har du ikke selv tid eller lyst til at bruge tiden på snerydning, klarer vi det gerne for dig.

Altid snerydning med døgnservice

Er du interesseret i en fast aftale om snerydning hos os, udarbejder vi gerne en skræddersyet aftale, som passer til dig og dine behov. Vi tilbyder døgnservice hele året rundt, således at du aldrig nogensinde skal bekymre dig om at bruge tid på at skovle sne eller salte. 

Vi servicerer alt fra boligforeninger til grundejerforeninger og fra private boligejere til store og små virksomheder. Skal vi indgå en aftale om snerydning med dig, er du velkommen til at kontakte os. Intet er for stort eller småt, da vi hjælper alle, der har behov for professionel assistance.

Ring for at høre mere i dag

Står du og mangler en kompetent og erfaren virksomhed til at hjælpe dig med snerydning i høj kvalitet, er vi den rette til jobbet. Vi sørger for, at alt bliver ryddet, og at der bliver saltet grundigt. Sådan sikrer du dig, at der ikke er folk, der kan komme til skade på fortovet foran din bolig eller virksomhed.

Kontakt os for at høre mere om vores priser og aftaler på telefon 20 33 05 48 eller skriv til os på luegaard@outlook.dk.​

​Firmainformation

​Luegaard Maskinstation

CVR: 13033099 

Adresseinformation

Græse Bygade 26
3600 Frederikssund

Kontaktinformation