​Besøg mig på

facebook

Vintertjeneste med døgnservice

Hos Luegaard Maskinstation er vi specialister i vintertjeneste. Vi tilbyder at rydde sne og salte for både private og erhverv i Storkøbenhavn og Nordsjælland, hvor vi også tilbyder vores service til grundejerforeninger og boligforeninger, der ikke selv har tiden eller ressourcerne til at gøre det.

Vi rydder sne med traktorer, der har en ryddebredde fra 1,2 meter og op til 5 meter. Vi har saltvogne på 3500 kg og nogle erfarne fagfolk, der klarer jobbet hurtigt og effektivt for dig, så du ikke selv skal røre en finger eller bekymre dig om glatte fortove og erstatningssager. Vi har døgnservice, så du altid kan få fat i os, når du har brug for os.

Professionel og grundig vintertjeneste

Når vi varetager vintertjeneste for private eller erhverv, sørger vi naturligvis for, at det bliver udført til perfektion.​

Vi tager vores arbejde alvorligt, da det er vigtigt at få ryddet og saltet grundigt af hensyn til eksempelvis fodgængere og bilister. Hos os er der ingen opgaver, der er for store eller små - så tag endelig kontakt til os, hvis du ønsker at få en fast aftale om professionel vintertjeneste.

Vi er klar til at hjælpe dig med opgaven

Har du brug for nogen til at tage sig af vintertjeneste hos dig, så du ikke selv skal bruge tid eller kræfter på det? Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig og kommer med et godt tilbud på en aftale eller en opgave.

Kontakt os ganske uforpligtende og hør mere om, hvad vi kan tilbyde. Ring på telefon 20 33 05 48 eller skriv til os på luegaard@outlook.dk.​

​Firmainformation

​Luegaard Maskinstation

CVR: 13033099 

Adresseinformation

Græse Bygade 26
3600 Frederikssund

Kontaktinformation