​Besøg mig på

facebook

Vintervedligeholdelse for alle

Hos Luegaard Maskinstation tilbyder vi professionel vintervedligeholdelse i Storkøbenhavn og Nordsjælland for alle, der ikke selv gider at bruge tid på snerydning og saltning. Vi har mange års erfaring med at rydde sne og salte for både private boligejere og virksomheder, der hellere vil bruge tiden på noget andet, der giver dem værdi.

Er du træt af kontinuerlig vintervedligeholdelse, varetager vi gerne opgaven for dig. Vi udfører arbejdet med fokus på høj kvalitet, så det bliver gjort grundigt. Vi arbejder både med traktorer og saltvogne, som sikrer, at vi får ryddet og saltet effektivt.

Få en aftale om vintervedligeholdelse

Vi tilbyder vintervedligeholdelse til private, erhverv, boligforeninger og grundejerforeninger, som har brug for en kompetent fagmand til at klare opgaven for sig, når der falder sne og/eller bliver glat om vinteren. Vi er alle kvalitetsbevidste folk, der kender vigtigheden af blandt andet at salte grundigt, så der ikke sker ulykker.​

Som både privat og virksomhed er det dit ansvar at sørge for vintervedligeholdelse - herunder saltning af fortov - så du ikke er skyld i en ulykke og skal betale erstatning. Ingen opgave er for stor eller lille, så kontakt os endelig for en fast aftale.

Lad os rydde sne og salte hos dig

Det kan tage lang tid at skovle sne og salte i en indkørsel og på et fortov. Vi har maskinerne til at gøre det hurtigt og effektivt - og vi tilbyder særdeles konkurrencedygtige priser. Gør det nemt for dig selv og lad os om vintervedligeholdelse hos dig.

Du kan kontakte os for nærmere aftale og få et uforpligtende tilbud på telefon 20 33 05 48 eller skriv til os på luegaard@outlook.dk.​

​Firmainformation

​Luegaard Maskinstation

CVR: 13033099 

Adresseinformation

Græse Bygade 26
3600 Frederikssund

Kontaktinformation